PRESUMEIX DE VINS

Autor: FALGUERAS FEBRER, MERITXELL

Sección: EL VINO - EL VINO GRAL

PRESUMEIX DE VINS

PRESUMEIX DE VINS

9,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LABUTXACA
Publicación:
07/01/2014
Colección:
LABUTXACA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Quin vi s'ha de portar a un dinar a casa dels sogres? Com convertir un sopar en una vetllada inoblidable gràcies al vi que triem? El vi que acompanya millor una fideuà és també el que va millor per a un peix al forn? Per què s'ha marginat durant tants anys el vi rosat?Amb un estil fàcil, divertit i molt …

Quin vi s'ha de portar a un dinar a casa dels sogres? Com convertir un sopar en una vetllada inoblidable gràcies al vi que triem? El vi que acompanya millor una fideuà és també el que va millor per a un peix al forn? Per què s'ha marginat durant tants anys el vi rosat?Amb un estil fàcil, divertit i molt informatiu, Meritxell Falgueras ensenya en aquest llibre els trucs i els coneixements bàsics que cal tenir per poder apreciar els vins, saber com escollir l'adequat per a cada ocasió i quedar com un autèntic entès en vins.Apreciar més el vi que bevem requereix un temps d'aprenentatge. Potser fan falta més de set dies per convertir-se en un expert, però en aquest llibre el lector hi trobarà les claus bàsiques per poder assaborir i explicar millor els vins que més li agraden.

Leer más

Más libros de FALGUERAS FEBRER, MERITXELL

Todos los libros de FALGUERAS FEBRER, MERITXELL

Más información del libro

PRESUMEIX DE VINS

Editorial:
LABUTXACA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9930-777-0
EAN:
9788499307770
Nº páginas:
0
Colección:
LABUTXACA
Lengua:
CATALAN
Alto:
205 mm
Ancho:
130 mm
Sección:
EL VINO
Sub-Sección:
EL VINO GRAL
Meritxell Falgueras (Barcelona, 1981) és llicenciada en humanitats i sommelier. Prové duna família de cinc generacions dedicada al món del vi i propietària del Celler de Gelida, un dels cellers de referència del barri de Sants. Ha complementat els seus estudis amb un màster en Comunicació per la Universitat Ramon Llull i amb diversos cursos a Florència, París, Londres i Bordeus. Lany 2007 va ser guardonada amb el Premi Jove promesa nas dor de Catalunya. És especialista en comunicació del vi. Col·labora en diversos mitjans de televisió i premsa escrita, tant especialitzada com divulgativa. En termes denologia es defineix de la següent manera: en boca, molt salada, amb un contrapunt dolç i un postgust picant. Un vi cosmopolita que transmet a cada glop la joie de vivre.

Otros libros en EL VINO

También te pueden interesar